Thread: Question related to HYPO format using OHPF

Started: 2011-07-08 10:49:19
Last activity: 2011-07-08 19:29:22
Topics: SAC Help
SUDESH KUMAR
2011-07-08 10:49:19
Dear SAC-users


I am picking/marking the phase after opening the OHPF in SAC (ver 101.3b). Earlier also i did the same with older version of SAC (100.0). To my surprise i am getting different formats while working with these versions of SAC. e.g.

MTP IPU0  2 1131423 6.00       (using ver 100.0) seems to be fine.
MTP IPU0  2 11314236.00        (using ver 101.3b)
KBC IPU0  2 1131422666.00     (using ver 101.3b)
                  

I am not getting any fixed/proper format like earlier version.

So, it is some bug or some new format for Hypo file.

Thanks and Regards
Sudesh Kumar

  • Brian Savage
    2011-07-08 19:29:22
    Dear Sudesh Kumar,

    The behavior you are seeing is incorrect in version 101.3 and correct
    in 100.0. The bug was introduced when converting the sac code base to
    be available on 64 bit machines. There is a fix for this bug in the
    soon to be released 101.5 version.

    Brian Savage
    savage<at>uri.edu


    On Jul 8, 2011, at 6:49 AM, SUDESH KUMAR wrote:

    Dear SAC-users

    I am picking/marking the phase after opening the OHPF in SAC (ver
    101.3b). Earlier also i did the same with older version of SAC
    (100.0). To my surprise i am getting different formats while working
    with these versions of SAC. e.g.


    MTP IPU0 2 1131423 6.00 (using ver 100.0) seems to be fine.
    MTP IPU0 2 11314236.00 (using ver 101.3b)
    KBC IPU0 2 1131422666.00 (using ver 101.3b)

    I am not getting any fixed/proper format like earlier version.

    So, it is some bug or some new format for Hypo file.

    Thanks and Regards
    Sudesh Kumar
    _______________________________________________
    sac-help mailing list
    sac-help<at>iris.washington.edu
    http://www.iris.washington.edu/mailman/listinfo/sac-help


04:17:43 v.01697673